Efter ett par tävlingar med fina poäng i Elitklass så har vi skrapat ihop poäng till en kvalplats på SM Lydnad 2016, ska bli så roligt att få vara med. 

 

 

Vi har också startat Rapport under våren och är uppflyttade till Lägre klass, vi har fått tag i bästa mottagen vår kompis Lisen. Planerar att starta lägre under hösten.

 

 


 

 

Idag har Izi tävlat sin första inomhustävling Elit i Kungsörs Hundarena. Jag är jättenöjd med hennes attityd och samarbetsvilja och vi slutade på 303p och klassvinst. Nu ska vi träna på med trycket och farten som kan bli mycket bättre.

 

 


 

 

Vi har tävlat 2 dagar vallning i Ik 1

 

Izi har varit fantastisk och presterat 92 p dag 1 och 93 poäng dag 2, första pris bägge dagarna. 

 

Vi hade en bra känsla bägge dagarna och det kändes som om vi samarbetade hela tiden, gulliga duktiga hund. 
 
 

 
 

 

Vallhunden Fixa är mamma och Seemework Key är pappa till de fyra hanar och tre tikar som föddes den 14 mars 2011.

 

Lydnadsklass 1

 

Izi och jag debuterade på lydnadstävlingarna vid Lindesberg den 29 juni 2012. Izi var laddad och precis som på träning. Vårt fina fotgående belönades med en 10a. Jag förberedde henne lite väl mycket inför läggandet och då jag sa fot kastade hon sig ner på backen.. nollan var ett faktum. Resten av programmet gick strålande och vi fick 10or rakt igenom :) 180p och en silvermedalj. Snart får ni läsa om vår start i 2an.

 

Lydnadsklass 2


Vi åkte till Lindesberg den 7 oktober för att starta 2:an. Vi fick startnummer 5 av 8 deltagare. Blir återigen så glad över lilla hunden som uppför sig likadant som på träning fast det är tävling.
Platsen gick bra, den är jag alltid lite orolig för.
 
Sen flöt programmet på och vi slutatde på 195, 5 p och klassvinst.
 
Tävlingen var väldigt bra arrangerad med trevliga domare och tävlingsledare. I stort sett en perfekt dag.

 

 

 

Lydnadsklass 3

 

 

Nu har Izi och jag fixat klass 3. Kvällstävling i Surahammar, väldigt varm och små små myggor var i farten, tack och lov blåste det lite. Izi gjorde en fin runda med bra attityd, känner mig väldigt nöjd med henne. Vi tappade en hel del poäng på de sista tre momenten. Värmen tog en hel del på oss bägge. Slutpoäng 284,5 och klassvinst.